Web Analytics Made Easy - Statcounter

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: فارغ‌التحصیلان دانشکده داروسازی این دانشگاه در صنایع داروسازی همکاری دارند و در زمینه رفع مشکلات و طراحی سیستم‌های جدید دارورسانی در کشور فعالیت می‌کنند.

نازنین قره‌خانی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به خدمات زکریای رازی در زمینه داروسازی اظهار کرد: رازی در دنیا با كتاب «الجدری و الحصبه» كه درباره آبله، سرخک و شرح تفاوت‌‌های میان آن دو بود، شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ابوبکر محمد بن زَکَریای رازی از مشهورترین شخصیت‌ها در عرصه پزشكی و داروسازی و از برجسته‌ترین فیلسوفان بود، از کشفیات مشهور او الکل، جوهر گوگرد، اسید سولفوریک و نفت سفید  است كه هنوز هم با وجود گذشت چندین سال، كشفیات و اطلاعات درج شده در كتاب‌های او به عنوان منابعی پر اهمیت و ارزشمند استفاده می‌شود.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان اینکه موفقیت رازی در داروسازی تخصص او به علم شیمی بود، خاطرنشان کرد: کتاب «قرابادین» رازی درباره داروهای ترکیبی در خصوص بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود و کتاب «الحاوی» شامل دو جلد کتاب در خصوص مفردات گیاهی، حیوانی و معدنی است. 

قره‌خانی درباره وضعیت داروسازی در کشور گفت: ۹۷ درصد از داروهای موردنیاز کشور از نظر عددی در داخل تهیه و تولید می‌شود و حدود ۳ درصد به‌صورت داروی ساخته شده وارد می‌شود؛ در حال حاضر ۱۱۰ کارخانه داروسازی در کشور فعال است که حدود ۳۰ شرکت داروسازی نیز به‌صورت قراردادی داروی خود را در آن کارخانه‌ها تولید می‌کنند.

وی ادامه داد: تعداد ۷۰ شرکت مواد اولیه دارویی و ۵۶ شرکت توزیع دارو به همراه ۱۳ هزار داروخانه در مسیر تولید داروی مورد نیاز هموطنان فعالیت می‌کنند و امروز به‌رغم تحریم‌ها، ۶۰۰ مولکول دارویی، ۲۰۰۰ دوز دارویی ژنریک و حدود ۱۱ هزار دوز دارویی برند در ایران داریم و به لطف و توسعه دانش و صنعت داروسازی و همت داروسازان داخلی، این توان را داریم که ظرف مدت کوتاهی هر دارویی را در داخل کشور تولید کنیم.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به دستاوردهای خوب این دانشگاه در ارتقای علم داروسازی گفت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران سال گذشته در سمینار دانشجویان داروسازی توانستند مقام اول را در‌‌ سطح کشور کسب کنند. همچنین طی سال‌های گذشته در امتحانات پذیرش دستیار-دانشجوهای (Ph.D)، حدود 30 درصد از قبولی‌ها مختص دانشکده داروسازی بود.

قره‌خانی خاطرنشان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در صنایع داروسازی همکاری دارند و در زمینه رفع مشکلات و طراحی سیستم‌های جدید دارورسانی در کشور فعالیت می‌کنند. همچنین مقالات بیشماری در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در زمینه ساخت دارو از جمله نانوداروها برای درمان ایسکمی و درمان آلزایمر، پارکینسون و... چاپ شده است که از دستاوردهای این دانشگاه محسوب می‌شود.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۶۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین اختتامیه دومین نشست افق تحول دانشگاه اجلاسیه سراسری گروه کشوری علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در روز دوم این اجلاسیه با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، سید عبداله میر غیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، اکبر نصرالهی رئیس دانشکدگان هنر و رسانه، زهرا السادات مشیر استخاره مدیر گروه کشوری علوم اجتماعی، محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر، مدیران گروه علوم اجتماعی کشوری، علی چیتگر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس و روسای واحد‌های دانشگاهی و معاونین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس برگزار شد.

دکتر طهرانچی در حاشیه مراسم اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با دکتر چیتگر دیدار و گفت‌وگو کرد.

اجلاسیه سراسری گروه کشوری علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی از روز یکشنبه در ساختمان شهید سلیمانی (اداری) واحد چالوس در قالب کمیته‌های کارگروه علوم اجتماعی در چهار بخش کار خود را آغاز کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی