Web Analytics Made Easy - Statcounter

به ‌گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناسبت هفته پژوهش  از اساتید، پژوهشگران  و دانشجویان منتخب تقدیر کرد.

محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در ادامه این نشست گفت: برای موفقیت در زمینه علوم پزشکی باید تغییر جهت داد.

وی افزود: دانشگاه ها بر اساس نیازهای اجتماعی شکل گرفته و باید اجتماعات تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه علوم پزشکی را باید از روند دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل نظارت های بیرونی استثنا کرد.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی ادامه داد: برای پژوهش برنامه های علمی تغییر کرده است. برای مثال در موضوع آب دانشجو باید با موضوع خاص در قالب پژوهشگران فعالیت کند. نیازهای کشور و آمایش سرزمین در این زمینه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

آقامیری گفت: در دانشگاه‌های علوم پزشکی مهارت‌آموزی داریم و در سایر رشته ها باید مهارت‌آموزی مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی افزود: در سراهای فناوری امکان فعالیت بیش از پیش وجود دارد البته تا وقتی قوانین در حوزه پژوهش تغییر نکند نمی‌توان انتظار تغییر داشت.  

وی تاکید کرد: البته در حوزه ایجاد شرکت قوانین محقق شده و در زمینه فعالیت پژوهش بدون دغدغه نیازمند اقدامات مناسب داریم.

در ادامه آقامیری با بیان اینکه تعدادی از  افراد رویای پزشکی را در سر می پرورانند، اظهار کرد: این مقوله آفتی برای دانشجویان این رشته است. یک فرد دارای فوق تخصص پزشکی چندین سال تحصیل کرده حال این سوال مطرح است که جامعه این فرد را به رسمیت شناخته است؟ اینکه چقدر خرج یا وقت صرف شده تا فرد پزشک شود باید مورد بررسی قرار بگیرد. به گفته وی سیستم پزشکی کشور رقابتی است و گروه های پزشکی متعدد در حال بحث و رقابت با یکدیگر هستند. آقامیری با بیان اینکه در فرهنگ موجود برای پزشک شدن باید تجدید نظر کرد و افزود: در فرهنگ ما به پزشک به چشم حکیم نگاه می‌شود. ما پزشک تربیت می‌کنیم اما طبیب و حکیم تربیت نمی کنیم. وی ادامه داد: باید انسان تربیت کرد. انسان عشق می‌ورزد. انسان با منطق پول اخذ می‌کند نه با برخی روش‌ها در مراکز درمانی. انسان باید هدف داشته باشد و ما در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال تربیت انسان هستیم. در انتهای مراسم از پژوهشگران برتر سپیده اربابی، شهین احمدی، مهسا جهانگیری راد، مصطفی سلطانی، فائزه سحبایی رود، آرزو علایی، شبنم موثقی، هدی جهاندار، علیرضا فرجی، مازیار نوعی، حکمتی، انسیه قاسمی، محمد ناصحی، مجتبی فلاحتی و مهرداد هاشمی تجلیل شد. در ادامه این مراسم کارمندان نمونه بخش پژوهش و آزمایشگاه ها هم مورد تجلیل قرار گرفتند. انتهای پیام /
 

زهرا سلیمانی کد خبر: 1123457 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۲۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار و بر تحقق تمدن‌سازی نوین اسلامی تأکید و مقرر شد این مهم در اولویت کاری حوزه معاونت جدید قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این آیین با تأکید بر تقویت و توسعه حرکت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، گفت: تمدن‌سازی نوین اسلامی در گروه یکپارچگی و حرکت به سمت تقویت سرمایه‌های فرهنگی و احیای باور‌های دینی و آموزه‌های اسلامی است که باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

محمدحسین رنجبر، حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری و تأکید بر تحقق شعار سال، با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را نوعی فصل‌الخطاب فرهنگی خواند و بیان کرد: دانشگاه‌ها در این مسیر، وظیفه سنگینی را بر عهده دارند و باید در تحقق این شعار، با برنامه ریزی و حرکت منسجم، اقشار جامعه را در این راستا رهنمون باشند.

وی از حوزه فرهنگی و دانشجویی به‌عنوان مهم‌ترین و تأثیرگذارترین حوزه در امر تربیت و انسان‌سازی نام برد و افزود: رسالت حوزه فرهنگی و دانشجویی، رسالتی خطیر و حیاتی است و دانشگاه باید برای تمام فعالیت خود یک پیوست فرهنگی ارائه دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر اشاعه فرهنگ اسلامی و انقلابی در دانشگاه به حفظ و تقویت روحیه خودباوری در جوانان تقویت تشکل‌های دانشجویی، ارتقای مهارت‌آموزی جمعی و انجام کار تیمی، توسعه ورزش‌های حرفه‌ای و همگانی، توسعه نشریات دانشجویی، برگزاری مستمر کرسی‌های آزاداندیشی و ... از وظایف حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

رنجبر اضافه کرد: باید همه بدانیم و بپذیریم که کار فرهنگی مختص متولیان فرهنگی نیست؛ بلکه همه وظیفه داریم با امر به معروف و نهی از منکر و با استدلال و منطق در روشنگری و اقناع سازی افکار عمومی جامعه سهیم باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، تقویت اخلاق اسلامی در جوانان، ارتقای توانایی‌های فکری و چگونگی عبور از لغزش‌ها و مراحل سخت زندگی را مستلزم چگونگی عملکرد دانشگاه‌ها در اجرا و عملیاتی کردن برنامه‌های فرهنگی دانست و با معرفی احسان محمدی‌نژاد به عنوان معاون جدید فرهنگی و دانشجویی از خدمات محمد حیدری نارمندی قدردانی کرد.

مسئول دفتر نهاد معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این نشست، خدامحوری، قرارگرفتن در مسیر اهل‌بیت، صبر و استقامت را سه مؤلفه اصلی در عبور از شرایط سخت دانست و متذکر شد: کار باید با نیت و هدف پاک برای رضای خداوند با بهره‌مندی از سیره امامان معصوم علیه‌السلام با استقامت و بردباری انجام شود و در آن خدمت به خلق خدا هدف و نیت اصلی انجام کار باشد.

حجت الاسلام اسماعیل پاک‌نژاد با قدردانی از تلاش‌های متولیان عرصه فرهنگی در دانشگاه عنوان کرد: اقدامات و فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان رضایت‌بخش و ستودنی است و نیاز است برای تحقق محور‌های گام دوم انقلاب و عملیاتی کردن شعار سال با استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه پیش رفت.

در این آیین احسان محمدی‌‌نژاد، معاون جدید حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به برنامه‌های خود در توسعه حوزه فرهنگی ودانشجویی گفت: حوزه فرهنگی و دانشجویی به منزله دوبال پرواز دانشجوست و باید با انجام یک برنامه ریزی منسجم، مشارکت همگانی و کار تیمی همگی در تقویت اهداف دانشگاه سهیم باشیم.

وی در پایان از دانشگاهیان و بخش‌های دانشگاه خواست تا در توسعه و پیشرفت این حوزه او را همراهی و از ارائه مشورت‌های به موقع و حیاتی دریغ نورزند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی